Honda motoren

Honda motoren

Maxxmarine - de Honda Marine dealer van Noord-Nederland


De buitenboordmotoren van Honda marine lopen soepel en stil en kennen emissienormen die leidend zijn in de branche, zoals u mag verwachten van Honda.
Alle buitenboordmotoren in de Honda serie zijn, ongeacht hun grootte of hun functie, elegant ontworpen om een perfecte efficiëntie te bieden. En u weet dat u gedurende een lange tijd op ze kunt rekenen.

Technologie


Honda buitenboordtechnologieën zoals Programmed Fuel Ignition (PGM-Fi) en Variable Valve Timing (VTEC™) werden voor het eerst gebruikt in onze Formule 1-raceauto's. Deze technologieën zorgen voor de prestaties en het vermogen die onze 4-taktbuitenboordmotoren tot marktleiders bekronen vandaag de dag.

Gebruik van slimme kracht


Als de grootste motorenfabrikant ter wereld voelt Honda zich verantwoordelijk voor onze wereld. Zij maken 4-taktmotoren met een lage uitstoot van schadelijke stoffen, die brandstof op een schone manier verbruiken dankzij een slimme verbrandingsmethode en slimme technieken. En de fabrieken waar ze gemaakt worden zijn ook zo gebouwd dat ze zo weinig mogelijk impact hebben op het milieu.

Voor de lange termijn


Er is een reden waarom u zo veel oudere producten van Honda nog steeds gebruikt ziet worden in wateren over de hele wereld – ze zijn gebouwd om lang mee te gaan. Maar het zou Honda niet zijn als ze niet dat beetje extra zouden doen. Daarom zit er op alle Honda waterproducten een van de meest uitgebreide en waterdichte garanties die er zijn.
 
Breng eens een bezoek aan onze showroom of kijk voor meer info op de website van Honda