Honwave

Honwave

Ontdek meer

Onze Honwave opblaasboten brengen het water tot leven. U hoeft alleen maar lucht toe te voegen.

Ons assortiment opblaasboten is in harmonie met de natuur – het water is hun thuishaven. Ze zijn ideaal voor excursies op meren of op zee en zorgen als draagbare boot voor veel plezier tot ver buiten de kustlijn.

Partners


Een Honda buitenboordmotor verdient een Honwave opblaasboot.

Onze Honwave opblaasboten zijn draagbaar en licht, en daardoor perfect als kleine boot voor varen langs de kust, vissen of gewoonweg over het open water glijden. Met de toevoeging van een Honda buitenboordmotor hebt u een geweldig duo voor op het water. Dat komt doordat onze innovatieve opblaasbare drijvers met grote diameter garant staan voor drijfvermogen en stabiliteit van topkwaliteit. En met de optie van een V-vormige romp zijn zelfs de ruigste vaartochten geen probleem.

Rijke bodems


U kunt kiezen uit drie verschillende bodemsoorten – maar welke is het meest geschikt voor u?

De Honwave opblaasboot met lattenbodem is verkrijgbaar in twee verschillende groottes, en door zijn lichte en compacte design kan hij in slechts enkele minuten worden opgevouwen en opgeborgen – en dat door één persoon, geen enkel probleem.

Soepel cruisen


Maar als u op zoek bent naar nog meer plezier, dan zijn onze opblaasboten met aluminium vloerdelen een extra robuuste optie. Ze zijn geschikt voor zo'n beetje elke nautische behoefte, en de extra grote drijvers maken nog soepeler cruisen mogelijk.

Het V-teken


Onze opblaasboten met airdeckbodem staan voor prestaties en wendbaarheid. Hun vibratiedempende bodems zorgen voor meer comfort en hun diepe V-vorm zorgt voor de best mogelijke stabiliteit op vrijwel elke snelheid.
 
 

Klik hier voor de Honwave website