Zarro Master 22 WB

Zarro Master 22 WB

Een uiterst fraai gelijnd schip met karakter

Ontdek de mogelijkheden
Zarro Master 22 WB

Zarro Master 22 WB

Stoer gelijnd robuust

Ontdek de mogelijkheden

Een onderhoudsarme sloep kopen


De Zarro Master 22WB is een nieuw stoer en uiterst fraai gelijnde sloep met veel karakter, maar is vooral onderhoudsarm.

Robuuste en duurzame materialen maken deze sloep anders. Echt een vernieuwde sloep die gebaseerd is op een reddingsloep die voornamelijk op de Oostzee te vinden was. Zijn royale breedte en verzwaarde scheg waarborgen een enorme stabiliteit, waardoor de boot rustig op de golven blijft liggen. Mede in combinatie met zijn hoge vrijboord kan de Master ook gemakkelijk varen op het grote water.

Duurzame materialen


Om gemakkelijk aan boord te kunnen komen heeft de master geïntegreerde instaptreden, de instap wordt op deze wijze een stuk eenvoudiger. In de Zarro Master is een aantal nuttige handigheden verwerkt die door hun eenvoud opvallend zijn te noemen, met een modern polyester interieur als basis.

Ruime zitpositie met hoge rugsteun


Een aantal bijzondere voordelen zijn de zeer ruime zitpositie met hoge rugsteun en de ruime binnen afmeting zodat u een zeer groot (210x165cm) in de breedte gelegen twee persoons bed kunt creëren.

De sloep is uitgerust met een wasbakje, koelkast, kookplaat en toilet, wat het tot een echte weekender maakt. Daarnaast is ook de gehele sloep dubbelwandig. Dit sluit niet alleen condens uit maar is ook gemakkelijk schoon te houden.

Mede door de excellente manoeuvreerbaarheid van deze sloep, is varen op kleiner binnenwater geen enkel probleem. Ook kunt u met deze sloep de grotere wateren opzoeken. Het interieur is zo ontworpen dat u comfortabel met 9 Personen aan boord kunt bivakkeren.

 

Keuze aan Vetus diesel motoren


Door de extra aandacht die is besteed aan de plaatsing van stuurwiel, motorbediening, instrumentenpaneel is de Zarro Master 22WB bijzonder goed handelbaar. Door de ruime keuze aan Vetus diesel motoren, 2cil 16pk, 3cil 27pk of 3cil 29pk volvo penta, en het ruime pakket aan mogelijke opties zijn wij in staat voor iedereen de perfecte Zarro sloep samen te stellen.

Foto's schip


Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Rode Kussenset Zarro Master 22 WB Moderne Sloep met Cabriokap Zarro Master 22 WB Stuurwiel Motorbediening Zarro Master 22 WB RVS Afwerking Petrol Kussenset Zarro Master 22 WB Sloep 6 Comfortabele Zitplaatsen Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Varen Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Varen Leeuwarden Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Varen Friesland Zarro Master 22 WB Comfortabele Sloep 4 Personen Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Kopen Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Kopen Friesland Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Meerdere Personen Zarro Master 22 WB Luxe Interieur Petrol Zarro Master 22 WB Bovenaanzicht Zarro Master 22 WB Luxe Sloep Kopen

Details schip


Lengte over alles:    6.50 m
Breedte over alles:    2.50 m
Diepgang:    60 cm
Doorvaart hoogte: 0.95 m
Gewicht:  1275 (zonder motor)
Ce Keur C
Max motor:   20 kw
Dikte polyester dek:    6/8 mm
Dikte polyester romp:    10/12 mm
Casco: Overnaads hand-lay-up polyester
Garantie:    3 jaar op allles
Prijs:    € 31.990,-
Bereken hier uw maandprijs