Zarro Z42 Hardtop

Zarro Z42 Hardtop

Creativiteit comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro.

Ontdek de mogelijkheden
Zarro Z42 Hardtop

Zarro Z42 Hardtop

Creativiteit comfort en het onderscheidende vermogen van Zarro.

Ontdek de mogelijkheden

Zarro Z42 Hardtop


Stijl en klasse in een hypermoderne uitvoering en technische zeer vooruitstrevend, de Zarro Z42 heeft het allemaal! Daarmee is dit uitermate zeewaardige jacht gelijk een nieuwe maatstaaf in het luxe Nederlandse jachtbouw segment.

Sportieve prestaties, veiligheid en comfort met een onmiskenbare exclusieve uitstraling waren de belangrijkste uitgangspunten voor dit luxe jacht. Samen met Vri-Pack zijn we tot het uiterste gegaan om dit te bereiken en het resultaat zal u absoluut versteld doen staan.

Bekijk de Zarro Z42 in 360

Uitmuntende prestaties


De Zarro Z42 kan worden uitgerust met twee krachtige Volvo D6-DP 435 pk-zescilinder dieselmotoren in combinatie met IPS600 dual pod voortstuwing. Dit uiterst efficiënte joystick regelbaar aandrijfsysteem biedt meer bedieningsgemak en nauwkeuriger besturing, evenals een hogere prestatie en een opmerkelijke hoge topsnelheid van maar liefst 38 knopen.

De unieke, luxe cockpit lay-out zorgt voor veel overzicht en comfort, zonder te worden geïsoleerd van gasten of familie maar ook de zichtlijnen naar voren en rondom het jacht voldoen aan de nieuwste verscherpte eisen en regelgeving voor CE - B.

Opvallende eyecatchers


Het luxe jacht zit vol met opvallende eyecatchers zoals het creatieve en zeer sfeervol led lichtplan en het volledige glazen dashboard, voorzien van de modernste techniek en mooiste digitale weergave van alle kaarten, schakelaars en instrumenten.

Een uniek ontworpen brede rondzit achter in het jacht biedt voldoende plaats aan 6 personen en kan in een handomdraai worden omgebouwd naar een luxe 4 persoons zonnebed, dit innovatieve ruime zonnebed biedt veel comfort en is ook veilig bij snelvaren door de stijlvolle glazen omranding.

Stijlvol interieur


Het interieur in de buiten kuip met een grote, luxe L-bank achter de stuurman en aan bakboord kant een zeer complete uitgeruste bar/keuken met tv en ongekende geluidsinstallatie, uw gasten of familie zullen onder de indruk zijn van de mogelijkheden en het comfort.

Het ruime, luxe binnen interieur met maar liefst 1.95m stahoogte is erg stijlvol en doordacht, u beschikt over 2 persoons bed aan bakboord met veel kastruimte en aan stuurboord een ruim toilet met toegang tot een extra ruime natte cel met douche en wastafel. Het voorschip is ingericht als kapiteinshut, dit is breed en ruim en beschikt over een groot 2 persoons bed met veel comfort en luxe zoals een 2 pers bank en breedbeeld-tv incl. surround systeem.

Foto's Z42


Z42 Hardtop Side Z42 Hardtop Grey Lights Z42 Hardtop Grey View

Details


Lengte over alles:    12.80 m
Breedte over alles:    11.75 m
Diepgang:    0.70 m
Doorvaart hoogte: 2.20 m
Gewicht:  12 000 kg
Classificatie: CE-B
Dikte polyester dek:  
Dikte polyester romp:  
Casco:  
Cruise speed (mid load): est. 30 kn
Max speed (light ship): est. 39 kn
Brandstof capaciteit: 1200 liter
Fresh water: 500 liter
Motoren: 2x Volvo Penta IPS 600 pk
Transmissie: Volvo IPS
Builder: Zarro Dutch Quality Yachts
Design: Zarro / Vripack
Engineering: Zarro / Vripack
Naval Architect: Vripack
Hull Material: Vinylester, sandwich fibre glass
Accomodation: Captain room 2 pers, guest room 2 pers + 1 crew
Prijs:   

Op aanvraag